mandag 12. februar 2018

REKECOCKTAIL MED AVOCADOKREM OG COCKTAILSAUS

 
 
2 personer
 
200 gram reker, uten skall
1 hjertesalat, revet i strimler
1 avocado
1/2 sitron, i båter
1 ss hakket dill
1 ss hakket vårløk
2 ss kremfløte
2 ss majones
2 ss ketchup
1 ts worcestershiresaus
Saften av 1/2 sitron
1/2 ts paprikapulver
Salt og pepper
 
Kjør avocadoen og 1 ss sitronsaft i en kjøkkenmaskin/stavmikser så det blir en helt glatt krem.
Bland sammen kremfløte, majones, ketchup og worcestershiresaus.
Ha oppi paprikapulver og bland inn sitronsaus til sausen får passe konsistens.
Smak til med litt salt og pepper.
Legg halvparten av avocadokremen i bunnen av glassene.
Legg så salat, reker og saus lagvis.
Avslutt med reker, saus, dill og vårløk på toppen med en sitronbåt, og legg klatter med avocadokrem rundt.
                         
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar