1 stor form
8 egg
2 dl fløte
1 kg poteter, i tynne skiver
1 stor pose spinat
1 bunt vårløk, i tynne ringer
Olivenolje
Salt og pepper
Skjær potetene i tynne skiver og stek dem i godt med olje i en stekepanne i flere omganger til de er blanke og fått litt farge.
Salte og pepre hver omgang godt.
Ta de ut og over i en stor bolle.
Stek så spinaten i samme panne til den faller litt sammen.
Pisk eggene sammen med fløte, salt og pepper.
Hell eggene, spinaten og vårløken over i bollen med potetene og bland forsiktig.
Legg bakepapir i en stor ildfast form, og ha potetblandingen oppi.
Stek i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter eller til du ser at omeletten har stivnet på overflaten og er gjennomstekt (sjekk med en spiss kniv i midten av omeletten).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar