tirsdag 20. februar 2018

NØTTEPANERT CHEVRE MED PARMASKINKE

 
4 personer
 
12 tykke skiver chevre
12 skiver parmaskinke
1 pose ruccolasalat
1 neve pistasjnøtter uten skall
2 ss sukker
2 ss panko
Honning
Extra Virgin olivenolje
Balsamicoeddik
 
Hakk/knus nøttene til fine smuler.
Ha i en stekepanne sammen med sukker og panko, og rør rundt til sukkeret har smeltet og krystallisert seg rundt nøttene.
Ha dette over i en bolle.
 
Dypp osteskivene først i en bolle med olivenolje, deretter i nøtteblandingen, slik at de blir helt dekket med nøtteblandingen.
Legg de så ovnen på en stekeplate med bakepapir, ringle over litt honning, og varm de på 170 grader i ca 5 minutter.
Bland ruccola med olivenolje og balsamicoeddik, og legg den varme osten og skinken oppå og rundt.
Drypp over litt balsamicoeddik til slutt.
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar