4 personer
12 tykke skiver chevre
12 skiver parmaskinke
1 pose ruccolasalat
1 neve pistasjnøtter uten skall
2 ss sukker
2 ss panko
Honning
Extra Virgin olivenolje
Balsamicoeddik
Hakk/knus nøttene til fine smuler.
Ha i en stekepanne sammen med sukker og panko, og rør rundt til sukkeret har smeltet og krystallisert seg rundt nøttene.
Ha dette over i en bolle.
Dypp osteskivene først i en bolle med olivenolje, deretter i nøtteblandingen, slik at de blir helt dekket med nøtteblandingen.
Legg de så ovnen på en stekeplate med bakepapir, ringle over litt honning, og varm de på 170 grader i ca 5 minutter.
Bland ruccola med olivenolje og balsamicoeddik, og legg den varme osten og skinken oppå og rundt.
Drypp over litt balsamicoeddik til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar