4 personer
2 kyllingfileter
8 skiver serranoskinke
2 avocado, i terninger
1 pakke fetaost, i terninger
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
1/2 rød løk, finhakket
1/2 agurk, i små terninger
1 rød paprika, i små terninger
2 poser babyleaf-mix eller annen småsalat
4 ss pinjekjerner, ristet
Kjernene av 1/2 granateple
Extra virgin olivenolje
God balsamicoeddik
Salt og pepper
Salte og pepre kyllingen og stek i panne med litt olje til den er akkurat gjennomstekt.
La den hvile på benken mens du gjør klar resten.
Mens kyllingen steker, gjør klar resten av ingrediensene.
På et stort serveringsfat legger du salaten i bunnen, og heller alle grønnsakene og fetaosten over.
Ringle over en god klunk med olivenolje og balsamicoeddik, salte og pepre godt og bland godt sammen.
Legg skinkeskivene rundt omkring i salaten, sammen med kyllingen som er skåret i skiver på ca 1 cm.
Dryss så over pinjekjerner og granateplekjerner til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar