4 personer
400 g ytrefilet eller mørbrad
2 løk, i skiver
1/2 dl hvitvin (kan sløyfes)
4 ss sukker
8 ss majones
2 sennep
2 vårløk, finhakket
4 never ruccolasalat
16 cherrytomater
4 brødskiver, ristet
Urter, som kjørvel , timian eller basilikum
Potetgull
Smør/olje
Salt og pepper
Stek løken til den er myk og gylden på medium varme.
Ha så oppi hvitvin og la det koke inn.
Strø over sukkeret og la løken ligge og karamellisere seg mens du gjør resten.
Salte og pepre kjøttet godt, og stek det raskt i stekepanne på høy varme på alle sider.
Det skal kun få en stekeskorpe ytterst, og være medium/rå i midten.
La det hvile på benken i 10 minutter før du skjærer det opp i skiver på ca 1 cm.
Bland majonesen med sennep og vårløk.
Legg godt med majones på brødskivene.
Ha så ruccola, kjøtt og løk oppå og dryss over urter til slutt.
Server med cherrytomater og potetgull.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar