2 porsjoner;
- 300 g mørbrad
- 2 ss soyaolje
- 1 dl soyasaus
- 1 ts finrevet ingefær
- 1/2 brokkoli i små buketter
- 1 neve sukkererter delt i to på langs
- 8 sjampinjong, skivet
- 3 vårløk, grovhakket
- 1 liten chilli, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 liten gul løk, i ringer
- 3 ss finhakket bladpersille
- 3 ss finhakket gressløk
- 4 ss sesamfrø
- Eggnudler
- 1/2 lime
- 2 ss oystersauce
- 3 ss sweet chilli sauce
- 3 ss soyasaus
Ha soyaolje i en stekepanne på høy varme og stek kjøttet raskt på begge sider. Ta så ut av pannen og legg til siden på en asjett.
Legg i løken og la surre 2-3 minutter til løken er blitt blank og myk.
Tilsett vårløk, chilli og hvitløk, og la dette surre med et par minutter.
Kok brokkoli i ca 3 min, og ha over i stekepannen sammen med sukkerertene, gressløk og 2 ss sesamfrø.
Kok nudlene i vann til de er myke. Ha dem deretter i et dørslag og skyll de med kaldt vann slik at de ikke kleber, før du heller dem i stekepannen sammen med kjøttet og grønnsakene.
Tilsett oystersauce, sweet chilli sauce og soyasaus, og bland alt godt sammen.
Dryss til slutt over persillen og resten av sesamfrøene.
BON APETITT!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar