2 porsjoner:
- 2 kyllingfileter
- 4 skiver parmaskinke
- 1 neve sjampinjonger, grovhakket
- 1/2 purre, i ringer
- 1 1/2 dl quinoa (du kan også bruke bulgur el couscous)
- 6 soltørkede tomater i olje, grovhakket
- 6 cherrytomater, delt i to
- 1 rød paprika, i strimler
- 1 neve ruccula
- 6 kalamataoliven
- 1/2 rød løk, i ringer
- 1/2 dl god olivenolje
- 2-3 ss balsamicoeddik
- 1 ss honning
- 1 ts dijonsennep
- salt & pepper
Bank ut kyllingfiletene med en kjøtthammer til de er helt flate. Stek sopp og purre i ca 5 min i stekepanne med smør. Salte og pepre. Fordel soppblandingen på kyllingfiletene og rull stramt sammen til en rull. Surr 2 skiver parmaskinke rundt hver filet, og fest med tannpirkere. Sett inn i ovn på 175 grader i en ildfast form i ca 25 min.
Kok quinoaen etter anvisning på pakken. Når det er ferdigkokt, hell av vannet og tilsett tomater, paprika, ruccula, oliven og løk.
Lag dressing; ha olivenolje, eddik, honning, sennep, salt og pepper i et glass med lokk, og rist kraftig. Hell dressingen over quinoaen, og bland godt.
Når kyllingen er ferdig, ta ut av ovnen og del hver filet skrått på langs i to.
Legg quinoasalaten midt på en tallerken og kyllingen på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar