tirsdag 7. november 2017

THAI CARPACCIO

 
4 personer
 
500 g indrefilet av okse
1 ss smør
1 fedd hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
2 ss frisk ingefær, finhakket
2 vårløk, i skiver
1/2 rødløk, i tynne ringer
1 ss sesamolje
Saften av 1 sitron
1 ss fiskesaus
1 dl olivenolje
4 ss sprøstekt løk
2 ss sesamfrø
Salt & pepper
 
Krydre fileten med salt og pepper og brun den på alle sider i smør på middels varme i en stekepanne.
La den avkjøles helt.
Skjær så fileten opp i 3-4 mm tynne skiver og fordel dem på tallerkener.
Dryss alle de tørre ingrediensene over kjøttet.
bland de flytende ingrediensene i en bolle, og ha over kjøttet rett før servering.
Krydre med litt salt og pepper, og ha over sprøstekt løk og sesamfrø til slutt.

 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar