- 2 fasanbryst (kyllingbryst kan også fint brukes)
- 4 cherrytomater
- basilikum
- 2 skiver bacon
- 2 never asparges
- smør
- granateplekjerner
- balsamicoeddik
- olivenolje
Bank ut fasanbrystene litt med en kjøtthammer. Skrap ut innmaten av cherrytomatene, og legg 2 stk på hvert bryst sammen med litt basilikum. Salte og pepre. Rull brystene sammen, og surr baconet rundt. Til slutt pakkes dette stramt inn i plastfolie, sørg for at de tblir helt tett slik at det ikk ekommer noe vann inn. Kok opp vann i en kjele til ca 60 grader, og la brystene posjere i vannet i ca 10 min.
Stek asparges i litt smør mens fasanen ligger i vannet. Når fasanen er ferdig, ta de ut av kjelen, fjern plastfolien og del hvert bryst i to på skrå.
Anrett på tallerkner, og sprinkle over god olivenolje og balsamicoeddik, samt granateplekjernene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar