4 personer
4 kyllingfileter
8 skiver serranoskinke
2 avocado
1/2 rød løk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 lime, saften av
1 pakke søte cherrytomater, delt i 4.
4 ss revet parmesan
Salat
4 Brødskiver
Basilikum
Salt og pepper
Extra Virgin olivenolje
Balsamicoeddik
Salte og pepre kyllingfiletene, og stek dem i panne med litt olje til de er gjennomstekte.
Når kyllingen er ferdig, steker du skinken i samme panne til den er sprø.
I en annen panne rister du brødskivene som er penslet med olivenolje til de er gylne på begge sider.
Mos avocadoen og bland inn chili, rødløk og limesaft. Smak til med salt og pepper.
Bland tomatene med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.
Dander på brødet i denne rekkefølge:
Brød
Guacamole
Salat
Tomater
Kylling
Spekeskinke
Revet parmesan og basilikum
Ringle over litt olivenolje og balsamico til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar