torsdag 22. februar 2018

MELKESJOKOLADE-PANNACOTTA MED BRINGEBÆR

 
 
4 personer
 
5 dl fløte
100 g sukker
4 plater gelatin
1 vaniljestang
100 g melkesjokolade, i biter
200 g bringebær
2 ss melis
 
Legg gelatinen i kaldt vann i en skål.
Snitt vaniljestangen opp på langs og skrap ut frøene med en kniv.
Kok forsiktig opp fløten med sukker og frøene fra vaniljestangen mens du rører.
Ta kjelen av varmen og la stå å trekke i 10 minutter.
Ta så vaniljestangen ut av fløten.
Klem så mye som mulig av vannet ut av gelatinen med hendene, ha dette oppi fløten og rør om til gelatinen er oppløst.
Ha sjokoladen oppi en bolle, og hell den varme fløten over og rør rundt til sjokoladen har smeltet.
Hell i porsjonsformer, og sett de så i kjøleskapet til fløten er helt stivnet (eller i fryseren hvis du har dårlig tid).
Legg noen bringebær til side, og mos resten med en gaffel sammen med sukkeret til det er oppløst.
Hell over ved servering sammen med noen hele bringebær.
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar