fredag 16. februar 2018

HOISINGLASERT SVIN PÅ VÅRLØK-PANNEKAKER

4 personer
 
4 nakkekoteletter, i strimler
 
Marinade:
2 dl hoisinsaus
3 ss soyasaus
1 chili, finhakket
1 ss ingefær, finrevet
1 hvitløksfedd, finhakket
Skallet fra 1 lime, finraspet
1/2 agurk, i tynne strimler
2 vårløk, finstrimlet
2 ss sesamfrø
 
Pannekakerøre:
5 egg
1 ts salt
1 dl hvetemel
2 dl melk
2 vårløk, finstrimlet
 
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
Ha oppi kjøttstrimlene og la det marinere en times tid.
Ha så kjøttet i en stekepanne, og stek over middels høy varme til kjøttet er så vidt gjennomstekt. Rør ofte rundt, så marinaden ikke svir seg.
 
Bland sammen de tørre ingrediensene til pannekakerøren.
Tilsett melken og eggene, rør til en klumpefri, ganske tynn røre.
La den svelle i ca. 10 minutter før bruk, ha så i 2 finstrimlede vårløk.
 
Stek enten 4 store pannekaker, eller flere små, det viktige er at de skal være ganske tynne.
Så er det bare å legge kjøttet oppå pannekakene og drysse over med agurkstrimler, vårløk og sesamfrø.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar