mandag 19. februar 2018

LAKSERARTAR MED WASABIPERLER OG SPRØ LØK

 
4 personer
 
200 g laksefilet, i små terninger
1/2 agurk, i små terninger
1/4 rød løk, finhakket
1/2 eple, i små terninger
2 ss rømme
2 ss majones
1/2 ts sennep
2 ss dill, finhakket
2 ss sitronsaft
2 ss gressløk, finhakket
4 ss wasabiperler
4 ss sprøstekt løk
Salt og pepper
 
Bland sammen laks, agurk, rød løk og eple i en bolle.
Rør sammen rømme, majones, sennep, dill og sitron i en annen, og ha over i lakseblandingen.
Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Form de som på bildet med en metallring, eller ha direkte på asjetter eller i små glass/boller.
Legg wasabiperler på toppen og dryss over med gressløk og sprøstekt løk.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar