fredag 16. februar 2018

TOMAT- OG PAPRIKASUPPE MED MAKARONI OG EGG


 
 
4 personer
 
2 bokser hakkede tomater
2 røde hermetiske paprika, grovhakket
2 sjalottløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss tomatpure
3 dl kyllingkraft
1 dl fløte
1 ts sukker
1/2 dl basilikum, finhakket
Salt og pepper
Olivenolje
2 hardkokte egg
2 dl makaroni
 
Stek sjalottløk og hvitløk på medium varme i litt olje til løken er blank.
Ha så i tomatene, paprika, tomatpure, kyllingkraft og sukker, og la suppen småkoke i ca 10 minutter.
Mens suppen koker, kok opp eggene i en kjele og makaroni i en annen.
Når suppen er ferdigkokt, ha den i en blender, og kjør til en glatt suppe.
Ha så tilbake i kjelen og tilsett fløten og smak til med salt og pepper.
Ha til slutt i basilikumen og makaronien.
Legg et halvt egg oppi hver skål ved servering, og ringle over litt olivenolje.


 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar