fredag 23. mars 2018

SOPP POSTEI MED PISTASJNØTTER, FIKEN OG SPEKESKINKE

 
Gir ca 5 dl
 
600 g blandet sopp, grovhakket
1 sjalottløk, finhakket
25 g smør
2 ss olivenolje
1 ts fersk timian
0,5 dl sherry eller tørr vermut
150 g kremost naturell
100 g hakkede pistasjnøtter
Salt og pepper
 
Varm smør og olje i en stor stekepanne, og fres løken til den er blank.
Tilsett soppen og timian og la frese til den har blitt myk og fått litt farge.
Hell over en sherryen og la koke inn i soppen.
La soppen avkjøles noe, og ha den i en kjøkkenmaskin med osten og kjør til en glatt krem.
Rør inn pistasjnøttene til slutt og smak til med salt og pepper.
 
Serveres med crostini, fiken og sprøstekt spekeskinke.
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar