lørdag 25. desember 2010

KARRISILD MED EPLE OG KAPERS


  • 3 spekesildfileter
  • 1/2 løk i ringer
  • 1/2 purre i ringer
  • 1 eple i terninger
  • 5-6 sylteagurkskiver i terninger
  • 2 ss kapers
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss karri
  • 1 dl majones
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ts sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • salt & pepper
Rør sammen karri og olivenolje. Tilsett majones, creme fraice og sennep og bland godt. Rør inn sukker, eddik, salt og pepper. 
Tilsett eple, kapers, sylteagurk, løk og purre.
Skjær sildefiletene i 1 cm skiver på skrå. Vend forsiktig inn i sausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar