tirsdag 9. januar 2018

SKOGSOPPSUPPE MED CHEVRE, SPRØSTEKT SERRANO OG VÅRLØK

 
 
4 personer
 
300 g blandet sopp, grovhakket
2 sjalottløk, finkakket
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss smør
7 dl kyllingkraft
3 dl fløte
150 g chevre
8 skiver serranoskinke
2 vårløk, i tynne ringer
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
Salt og pepper
 
Legg serranoskinken på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn på 200 grader til det er sprøtt, ca 10 minutter.
Fres sopp, sjalottløk og hvitløk i smør i en kjele.
Ha i kraft og fløte og la suppen koke i 10 min.
Hell suppen i en blender eller bruk en stavmikser, og kjør til en glatt suppe.
Hell tilbake i kjelen, og smuldre i osten og la den smelte.
Smak suppen til med salt, pepper, sukker og sitron.
Øs over i suppetallerkener og smuldre serrano og vårløk på toppen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar