lørdag 10. desember 2011

KYLLINGFILET MED COUSCOUS SALAT SWEET & SALTY



2 personer:
  • 2 kyllingfileter
  • 3 dl couscous
  • 8 grønne oliven, grovhakket
  • 1/2 halv søtpaprika, grovhakket
  • 6 tørkede aprikoser i strimler
  • 2 vårløk, finhakket
  • 4 skiver serranoskinke i strimler
  • 6 perletomater delt i to
  • 1/4 agurk, grovhakket
  • olivenolje
  • saft fra 1/2 sitron
  • balsamico essens
  • salt & sitronpepper
Salt og pepre kyllingfiletene og brun dem lett i pannen i litt smør. Stek dem ferdig i ovnen i ca 15 min på 180 grader.
Kok couscousen som på anvisningen på pakken. Ha couscousen samt alle de andre hakkede ingrediensene i en bolle, og hell over en god klunk med god olivenolje, saften fra sitronen og godt med salt og pepper. Bland godt sammen.
Skjær opp kyllingen i skiver og legg oppå couscous salaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar